Links van en naar andere websites

 

·         Uw link hierbij?
Wilt u ook een link  ( voor bedrijven/instellingen waar we een win-win situatie kunnen creëren op deze pagina? Neem dan contact op met Savante-advisering . Na beoordeling van uw site wordt bepaald of een link geplaatst kan worden. Een tegen-link op uw site is echter wel vereist.

Het Register Belastingadviseurs (RB) behartigt de belangen van ruim 7.500 belastingadviseurs. 
Zij kunnen bij het RB terecht voor:

  • belangenbehartiging

  • vaktechnische informatie

  • fiscale opleidingen en cursussen

 

 

 

 

 

 

 

 

·        Vakantiewoningen aangeboden
Een weekje of weekendje uit naar de Ardennen bij  Coo ( bekend van de watervallen en Plopsaland Plopsa Coo) ?

·         LLinxx
Wij zijn een jong bedrijf dat database software voor gebruik op internet ontwikkelt en verkoopt waarmee gebruikers zonder te programmeren hun eigen datastructuur kunnen maken en onderhouden. Met dit product kunnen databases in zeer korte tijd worden ontwikkeld en online worden gebruikt.

 

·        
Een bedrijf dat gespecialiseerd is in mechanisatie, tuin - en parkmachines in Schijndel. Tevens doen zij reparatie en onderhoud.

 

·           

      Hondenuitlaatservice Boxtel en omstreken

 

·         Corina

      Corina is het creatieve bedrijf voor Restauratie schilderwerken en Decoratieve technieken. Met vakkennis en passie voor het vak streeft Corina naar een 'meer dan tevreden'   eindresultaat. Door goed overleg met de opdrachtgever zal er voorafgaand aan de uitvoering een plan worden uitgeschreven. Er wordt daarin gedacht aan kleurplannen, sfeerbeelden, historische onderzoeken, materiaal onderzoek en wensen van de opdrachtgever.

 

·      buitenDineren

          We hebben we al verschillende mensen mogen verrassen met een buitenDiner. Soms aan de waterkant, dan weer in de eigen tuin of tuinhuisje, of ergens midden in de natuur. 

          Naast het  buitenDineren denken wij graag met u mee over andere culinaire verrassingen. Personeelsuitje of verjaardag. Op maat voor u gemaakt.

          Heerlijke hapjes voor bij een feest, net even anders. Met aandacht voor smaak én presentatie.

 

 

 

 

          JaMee Glasfusen:  Glasfusing is het samensmelten van meerdere lagen glas tot één geheel in een glasoven.

        Josje Dormans is energetisch werker, healer. Mens en natuur in liefde met elkaar verbinden is het grootste doel in haar leven.
        Daarnaast is Josje al jarenlang vakdocent leerverwerken. Op dit moment is zij verbonden aan de opleiding Creatief Vakman bij Sint Lucas in Boxtel

 

        Zoekt u iets speciaals voor uw auto? We leveren voor alle auto's verschillende  producten zoals o.a interieur, exterieur, geluidsinstallaties, enz, enz.

        Ook monteren we deze producten op of in uw auto. Ook voor inbouwen van uw geluidsinstallatie. Organisatie van meetings en wedstrijden voor verschillende klasse.
 

          Analytische therapie is bestemd voor iedereen die behoefte heeft zichzelf te leren kennen  en diepere lagen van zijn of haar persoonlijkheid aan te boren.