Freelancers / zelfstandigen zonder personeel  (ZZP-ers)

 

Veel  mensen verrichten freelance werkzaamheden of werken als ZZP'er. Voor de aangifte inkomstenbelasting moet, als zelfstandige ondernemers, een balans en winst- en verliesrekening opgesteld worden.

 

Het persoonsgebonden budget (PGB) is een nieuwe regeling voor het inkopen van zorg. Steeds meer hulpbehoevenden, zoals ouderen, maken gebruik van dit PGB. Wanneer u, als zelfstandige, uw diensten aanbiedt voor deze budgetgenieters bent u bij ons aan het goede adres voor administratieve ondersteuning en het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting.

 

Wij geven adviezen in het opzetten van een financiële administratie en kunnen uw administratie en belastingaangifte verzorgen. Daarbij hanteren we zeer scherpe prijzen. We factureren op uurbasis of we kunnen vaste prijsafspraken op jaarbasis maken.

U kunt bij ons al terecht vanaf € 62,50  excl. btw per uur.

 

Startersbegeleiding

 

Als starter begin je met een ondernemersplan . Wij kunnen u daarin begeleiden. In dit plan legt u vast wat u van plan bent , hoe je je doel wilt bereiken en de planning op langere termijn. Wij  kunnen  zelfs het plan voor u schrijven. Maar wel aan de hand van eigen inbreng. U neemt zelf tenslotte de beslissingen en brengt deze in de praktijk. Wij begeleiden u bij het verkrijgen van de beste financiering. We weten uit ervaring voor welke administratieve en ambtelijke hindernissen je als  starters wordt geplaatst. We kunnen je adviseren hoe je een administratie op moet zetten en maximaal gebruik kunt maken van belastingvoordelen .

Voor de nieuwe ondernemers, de starters hebben we een speciaal tarief nl. het Starterspakket:

 Contact