Bedrijven

 

U hebt een eigen zaak. Dit blijft een hele uitdaging. De administratie is een belangrijke ondersteuning om het bedrijf goed te laten lopen .

Een goede administratieve organisatie kan u in de toekomst veel geld besparen. De informatie uit de administratie is een belangrijk managementstool . Wij willen u graag behulpzaam zijn bij het interpreteren van deze cijfers. 

 

Veel ondernemers denken dat ze een accountant of accountantsverklaring nodig hebben voor hun jaarstukken. Vaak is dat echter niet nodigen betaald u meer dan nodig is voor uw jaarrekening en administratieve ondersteuning. 

           Wat zijn de voorwaarden?

Een ondernemer met een eenmanszaak, vof, man/vrouw vof, maatschap of commanditaire vennootschap heeft geen accountantsverklaring nodig voor zijn administratie of jaarrekening. Als bestuurder van een rechtspersoon zoals: BV, NV, stichting, vereniging of coöperatie heeft u  alleen een accountantsverklaring nodig als u aan twee van de onderstaande voorwaarden voldoet:

  1. de waarde van de activa van uw organisatie minus de herwaarderingsreserve en minus de reserve deelnemingen hoger zijn dan € 4.400.000,-

  2. de omzet bedraagt meer dan € 8.800.000,-

  3. de organisatie heeft meer dan 50 medewerkers in dienst.

Ons  bedrijf geeft u administratieve ondersteuning op maat, geeft fiscaal advies en stelt de jaarrekeningen op. 

 

Wij verzorgen tegen aantrekkelijke prijs ook uw belastingaangifte. Als u daar prijs op stelt geven we een mondelinge of schriftelijke toelichting op de cijfers met een advies.

 

Tarieven vanaf € 62,50 per uur excl. btw.

 

Bij een vaste termijnbetaling betaalt u een lager bedrag.

Contact