Advisering

 

Wij geven adviezen in het opzetten van een financiŽle administratie en kunnen uw administratie en belastingaangifte verzorgen. Daarbij hanteren we zeer scherpe prijzen. We factureren op uurbasis of we kunnen vaste prijsafspraken op jaarbasis maken.

U kunt bij ons al terecht vanaf Ä 62,50  excl. btw per uur.

 

Starterbegeleiding

 

Als starter begin je met een ondernemersplan . Wij kunnen u daarin begeleiden. In dit plan legt u vast wat u van plan bent , hoe je je doel wilt bereiken en de planning op langere termijn. Wij  kunnen  zelfs het plan voor u schrijven. Maar wel aan de hand van eigen inbreng. U neemt zelf tenslotte de beslissingen en brengt deze in de praktijk. Wij begeleiden u bij het verkrijgen van de beste financiering. We weten uit ervaring voor welke administratieve en ambtelijke hindernissen je als  starters wordt geplaatst. We kunnen je adviseren hoe je een administratie op moet zetten en maximaal gebruik kunt maken van belastingvoordelen .

Voor de nieuwe ondernemers, de starters hebben we een speciaal tarief nl. het Starterspakket:

Particulieren en clubs/verenigingen

 

Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van clubs en verenigingen bij het opzetten van een leden administratie en/of financiŽle administratie

Particulieren ondersteunen we via  budgettering en het leren omgaan met financiŽn.

 

Neem vrijblijvend contact op met ons voor informatie over mogelijkheden en prijzen.

 

Contact